Scurgerile audio în care Veronica Dragalin amenință procurorii corupți | Anatol Țăranu: Acest episod vorbește despre gradul de tensiune care există în zona Procuraturii

0
147

Scurgerile audio în care Veronica Dragalin amenință procurorii corupți vorbește despre gradul de tensiune care existăîn zona Procuraturii, consideră analistul politic Anatol Țăranu. El observă totodată că acest episod mai vorbește și despre faptul că reforma sistemului de drept se ciocnește de o rezistență puternică din partea forțelor corupte din interior, transmite Radio Chișinău.

Întrebat cum comentează declarațiile Veronicăi Dragalin, care a afirmat, într-o scurgere audio apărută în presă, că abia așteaptă când vor fi încătușați procurorii corupți și că va participa personal la reținerea lor, la 6 dimineața, față de copii și soțiile acestora, analistul Anatol Țăranu a spus că șefa Procuraturii Anticorupție a comis o gafă de exprimare, iar un asemenea comportament este inacceptabil. Aceasta relevă, însă, că rezistența din sistem este foarte puternică, a spus Anatol Țăranu.

„Dar, pe de altă parte, acest episod vorbește despre gradul de tensiune care există în zona Procuraturii și care vorbește despre faptul că reforma sistemului se ciocnește de o rezistență puternică din partea celor forțe care nu doresc reforma… Forțele antireforme nu vor să cedeze și vor face tot posibilul ca în sistemul de procuratură și cel judecătoresc să se păstreze atmosfera corupției…”, a declarat Țăranu.

/radiochisinau.md/

Lasă un răspuns