Politicianul Valeriu Munteanu a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirusul de tip nou și a îndemnat oamenii să ia în serios această maladie. „Protejați-vă pe cât este posibil, ajutând astfel sistemul nostru medical, care este sub o presiune enormă în această perioadă”, a scris Munteanu într-o postare pe Facebook.

„Întâia noapte de Covid…

În ultimii 5 ani nu am fost răcit niciodată, nu am avut febră sau dureri de cap, “fenomene”, care în anumite forme, subit, au apărut la mine în ultimele 72 de ore. De aceea am mers astăzi dimineață să fac testul la Covid-19, care s-a dovedit a fi unul pozitiv, ceea ce înseamnă că am coronavirus.

Prima zi cu simptome a fost destul de stranie, de parcă am fost călcat de șenilele unui tanc rusesc, dar acum sunt bine, fără nici un fenomen din prima zi, doar o senzație recurentă de “cosmos” 🙂. Soția și copiii nu au avut și nu au nici un simptom al coronavirusului.

Timp de cel puțin 2 săptămâni voi fi în izolare la domiciliu, până ne asigurăm că virusul “s-a stins” de tot și nu mai pot contamina pe nimeni.

Am o mare rugăminte către toată lumea, un îndemn pe care l-am avut constant în ultimele 5 luni – conștientizați că există totuși Covid, că este foarte periculos pentru multe categorii de cetățeni, protejați-vă pe cât este posibil, ajutând astfel sistemul nostru medical, care este sub o presiune enormă în această perioadă.

Sănătate tuturor…”

Valeriu Munteanu

Lasă un răspuns