Independența, suveranitatea și statalitatea Moldovei într-o imagine. De integritate, mai ales, teritorială, nici vorbă.

Acest sejur socialist la Moscova, pe lângă, detox și masă de sărbătoare, mai are un scop. Igor Kremlinovici nu mai este luat în serios de nimeni în propriul partid și are nevoie ca Moscova să potolească avântul lupilor tineri, care sunt gata să-l sfâșie.

Primarul ”apolitic” are perspectivă mai mare și e gata să-și facă partid, bașcanul nu mai încape în malurile autonomiei după ce a învățat limba română, iar deputatul geograf se orientează cel mai bine, având sprijinul socialiștilor din teritoriu. Dl Igor nu mai are nimic. Nici măcar sacoșele nu mai sunt ca altădată.

Dacă nu era Zinaida Petrovna, nici măcar această escapadă nu era posibilă. Ea l-a scos în lume la începutul carierei, tot ea îl plimbă la final. Oleacă (fost) președinte, fără stea în frunte, este luat în zeflemea până și de jurnaliștii ruși. Întrebat în ce calitate se află dl Igor la Moscova, turistul de la Sadova a rămas blocat.

E clar că Moșul nu mai crede demult în povesțile lui Igoraș, mai ales că Igoraș singur îsi cumpără cadouri de zeci de milione de dolari în centrul Moscovei!

Lasă un răspuns