Cum am fost filat, fotografiat și înregistrat video la Chișinău, în pură tradiție FSB-istă, de sluga Vitaliei Pavlicenco. ”Ei nici nu știu ce îi așteaptă” – amenințările conducerii PNL R.Moldova

0
115

[…] Merg deseori în Basarabia. Am familie acolo, dețin un ziar online acolo – Podul.md – și sunt unionist asumat dintotdeauna. Basarabia e România, acolo e Acasă. De fiecare dată când ajung la Chișinău mă întâlnesc cu prietenii și colaboratorii / corespondenții Podul.ro / Podul.md. Printre aceștia se numără domnii Alecu Reniță (scriitor și jurnalist) și Valentin Dolganiuc (analist și editorialist), ambii unioniști autentici, ambii votanți ai Declarației de Independență a R.Moldova față de imperiul rus.

[…] aveam să primesc, de la o sursă de încredere din cadrul PNL R.Moldova, o serie de capturi foto de pe grupul intern folosit în mod uzual de conducerea formațiunii. Nu mică mi-a fost surpriza să văd mai multe poze ce mă înfățișau pe mine și pe cei doi companioni, poze realizate chiar de la etajul superior al clădirii în fața căreia parcase ”neregulamentar” Valentin Dolganiuc (și Alecu Reniță parcase tot în apropiere). Există și o filmare cu noi făcută tot de acolo. După cum vedeți în fotografia prezentată mai jos, urmăritorul nostru a făcut câțiva pași în spate pentru a se asigura că nu-l putem repera. Apoi imaginile au fost postate pe grupul intern al conducerii PNL R.Moldova cu următorul mesaj :

”Păi nu îi vezi pe Dolganiuc și Reniță? S-au întâlnit și azi, se pare că din nou cu redactorul de la Podul și au mai pus la cale o potlogărie. Ei nici nu bănuiesc ce îi așteaptă… pentru toate pe care le fac”. 

Ei bine, e vorba chiar de Ion Calmîc, (foto sus) secretarul general al PNL R.Moldova, partid condus de dubioasa Vitalia Pavlicenco

mai mult la : /www.podul.ro/articol/

 

Lasă un răspuns