Armand Goșu: „Eu mă pricep la Rusia și vă spun că nu e deloc de neînvins, e o țară în criză profundă, cu oameni nemulțumiți și chiar disperați. Cu Putin nu se poate face pace, cei care cred asta sunt fie agenți, fie idioți utili ai Rusiei”

0
62

Idei principale. Armata rusă nu va izbuti să ajungă în această iarnă până la granițele administrative ale regiunilor Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson./ Care e miza operațiunii ucrainene de desant de pe malul stâng al Niprului? /Nu putem vorbi de un succes al contra-ofensivei ucrainene din 2023?./Viitorul Rusiei nu sună prea bine, ultimul imperiu colonial e condamnat la dispariție. /Alegerile locale din Republica Moldova. Cine le-a câștigat și cine le-a pierdut. /Cum a câștigat Ion Ceban primăria Chișinăului și de ce este primit la București de primul ministru Marcel Ciolacu /Șansele Maiei Sandu la preziențialele de anul viitor

„Cu Putin nu se poate face pace, cei care cred asta sunt fie agenți, fie idioți utili ai Rusiei. Este o iluzie că economia rusească merge bine, pentru că nu merge. Da, tehnocrații din guvernul condus de Mișustin au reușit să stabilizeze rubla, în ultimele zile chiar s-o întărească, iar economia rusească a beneficiat de sprijinul major al Iranului, Coreii de Nord, și mai ales Chinei și în mai mică măsură Indiei”

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns