VESTUL SĂLBATIC la Bălţi. Suporterii FC Zarea au atacat cu pietre autobuzul microbiştilor Zimbru Chişinău (VIDEO)

0
179

Violenţe după meciul de fotbal dintre echipele FC Zarea şi Zimbru Chişinău. Microbiştii din Bălţi au atacat un autobuz cu suporteri veniţi din Capitală, nemulţumiţi că echipa lor a remizat cu formaţia din Chişinău, scor 1 la 1. Fanii clubului sportiv din Bălți au aruncat cu pietre și au încercat să distrugă autocarul.

Din imaginile video postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular se vede cum aceștia aleargă după autobuzul chișinăuienilor și aruncă cu pietre.

Același martor ocular a scris pe o rețea de socializare că pietrele zburau și în trecători, în oamenii care așteptau la stație, dar și în mașini și troleibuze.

Poliția a deschis un dosar penal pentru huliganism. Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție din Bălți, Dumitru Cebotari, fanii echipei Zimbru au fost cei care i-au provocat pe suporterii din Bălți. Aceștia i-ar fi înjurat și le-ar fi arătat semne obscene, ceea ce i-a provocat.

13 persoane din Bălţi şi Chişinău riscă acum amenzi sau închisoare de până la cinci ani.

La începutul lunii aprilie, Federația Moldovenească de Fotbal a amendat clubul sportiv Zarea cu 10.000 de lei pentru revoltele fanilor în timpul meciului din Nisporeni disputat cu FC Speranța.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns