Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 249 Articole similare:Transport Moldova-ItaliaAutocar Bălți – MoscovaAutocar Moldova – DanemarcaAutocar Bălți – ItaliaTransfera bani in Romania si Moldova cu Smith & SmithZiarulNational.md : Moldovenii aflați la muncă în more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 202 Articole similare:Bălți: Iniţiative şi acţiuni locale pentru dezvoltare durabilăAutocar Moldova – TimisoaraAutocar Moldova-Istanbul-AnkaraEmbassy of Denmark in Romania : The Speaker of the Danish Parliament,…Autocar Moldova-FrantaAutocar Bălți – more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 375 Articole similare:Percheziţii la Primăria Bălţi. Procurorii anticorupție au căutat probe…1000 de euro pentru un permis de conducere. Un bărbat și o femeie din…Autocar more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 213 Articole similare:MIȘCAREA GEOSTRATEGICĂ CARE more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 507 Articole similare:Autocar din Chişinău cu 19 persoane la bord, implicat într-un accident…MAIA SANDU : „Moldova nu s-a predat… Moldova există, Moldova luptă!“Autocar CHISINAU – MOSCOVAVIDEO Revista Newsweek more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 164 Articole similare:Noe Trans Transport Moldova – FrantaTRANSPORT DE COLETE, PASAGERI SI AUTO MOLDOVA-DANEMARCA-MOLDOVAAdevarul.md | Analiză realizată de Dan Dungaciu more | mai mult »

 

Degustare de vinuri la Bălți. Amatorii de vin bun au aflat secretul unei băuturi de calitate

Amatorii de vin bun au avut ocazia să învețe cum se face o degustare profesionistă și care este secretul unei băuturi de calitate. Evenimentul s-a desfășurat într-un local din oraşul Bălţi, în cadrul unei noi ediții a campaniei “Wine Friendly”, dedicată vinurilor rose.

Cu acestă ocazie oaspeții au purtat ochelari și bentițe de culoare roz.

“In timp ce sommelierul descrie un vin. Înclinăm păharul la 45 de grade sub un fon alb și analizăm culoare vinului. Culoare ne vorbește depre vârsta vinului.Dacă vinul are nuanțe aurii spre galben putem să ne dăm seama că e un vin mai matur.”

Participanții au aflat mai multe despre vinurile produse în Moldova, dar şi multe informaţii utile.

“Am învățat cum deschidem corect o sticlă şi cu ce bucate să combinăm vinul astfel încât să nu-şi piardă calităţile gustative. Am aflat multe lucruri interesante”.

“Deși Moldova este vestită pentru vinurile sale, noi nu avem cultura consumului de vin. Nu ştim cum este corect să-l consumăm”.

“Cu cât tinerii vor consuma mai multe vinuri cu atât asta va fi mai în vogă. O să ia locul la bere și la votcă și atunci cred că vom fi campiopni în ceea ce privește crearea unei societăți moderne”.

Pentru degustație au fost prezentate cinci tipuri de vin, produse la vinării din sudul și centrul țării.

“Scopul acestui proiect este să învățăm să consumăm vinuri de calitate și cum să le consumăm corect”, a spus sommelierul Maria Oprea.

Restaurantele care își doresc să participe în programul “Wine Friendly” sunt evaluate de o comisie de experți formată din somelieri locali și europeni şi trebuie să întrunească anumite condiții.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: