Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Trimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaAutocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. PetersburgUn vameş, un poliţist de frontieră şi doi şoferi de autocare, trimişi în judecată…Autocar more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:Wizz Air lansează cinci zboruri directe noi din Chișinău: Copenhaga (Danemarca);…AnaMatei.ro : De ce să mergi în vacanță în Republica MoldovaAutocar Bălți – MoscovaSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Autocar Bălți – SuceavaAutocar Bălți – ItaliaDrumuri la BălțiGara BălțiNinge la BălțiCampionatul Internațional de șah „Bălți Open 2018”Bălți // A luat doi pasageri și i-a scăldat cu more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Iulian CHIFU // Pas crucial pentru preluarea controlului more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Autocar Moldova – TimisoaraTransport Moldova-ItaliaAutocar Moldova-GermaniaSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaAutocar Moldova – DanemarcaCel mai puţin more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Autocar CHISINAU – MOSCOVATransfera bani in Romania si Moldova cu Smith & SmithAutocar Moldova-GermaniaTransport Moldova – ItaliaCetățean român cu domiciliul în or. Bălți, more | mai mult »

 

Aproape un milion de lei pentru reparația unei grădinițe din Bălți

Condiții mai bune pentru copiii de la instituția preșcolară specializată nr. 29 din Bălți. Acoperișul grădiniței a fost renovat în întregime, iar mai multe săli în care își desfășoară activitatea micuții au fost reparate. Potrivit șefului adjunct al Direcției Învățământ Tineret și Sport, Mihail Vlasenco, sediul grădiniței datează din anii 50, iar reparația cosmetică era deja inutilă. Lucrările au durat patru luni și au costat aproape un milion de lei, banii fiind alocați din bugetul municipal.

Mihail Vlasenco, șef adjunct direcția învățământ:„Clădirea în care se află instituția preșcolară specializată nr.29 este în exploatare din anii 50. În rezultat, au apărut mai multe întrebări, cu privire la reparația sediului. Cea mai mare problemă era acoperișul, care curgea. Făceam unele lucrări de reparație, însă nu rezolvam problema în întregime. Iată de ce, în anul 2016, au fost planificate lucrări pentru anul 2017. Primăria municipiului Bălți a alocat bani pentru reparația capitală a acoperișului, a fațadei și a încăperilor.”

Grădinița nr.29 este una specializată, frecventată de copiii cu deficiențe locomotorii. Managerul instituției, Natalia Cușnir, susține că muncitorii au lucrat sârguincios și au efectuat lucrările calitativ.

Natalia Cușnir, manager grădinița nr.29: „În rezultatul acestor lucrări grădinița noastră arată altfel. Părinții pot fi liniștiți. Aceste lucrări au prelungit termenul de exploatare a sediului, cred, încă pentru mulți ani. Părinții pot fi liniștiți, copiii loc cu probleme în dezvoltare au unde merge.”

Aproape un milion de lei pentru reparația unei grădinițe din Bălți

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: