Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Autocar Chisinau-OradeaAutocar Moldova-GermaniaSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaAnaMatei.ro : De ce să mergi în vacanță în Republica MoldovaAutocar Moldova – FranțaAutocar Moldova-IstanbulTrimite bani accesibil cu Smith&Smith more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:Transport Moldova – ElvetiaAutocar Moldova-GermaniaRealitatea.md : Moldova și Ucraina va liberaliza transportul auto și aerianTransport Moldova-Germania-BelgiaAutocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. PetersburgTransfera bani in Romania si Moldova cu Smith more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Autocar Moldova – SuceavaInformatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți și 12 rănițiAutocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. PetersburgDeschide.md : Un bărbat more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Transport Moldova-Germania-BelgiaAutocar Bălți – Suceava10TV.md : Companii vinicole more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Realitatea.md : Moldova și Ucraina va liberaliza transportul auto și aerianAutocar Moldova-FrantaMAIA SANDU : „Moldova nu s-a predat… Moldova există, Moldova luptă!“Autocar Moldova-IstanbulAdevarul.md | Traian Băsescu a dat o lecție de more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Noe Trans Transport Moldova – FrantaHotNews.ro : INTERVIU Constantin Codreanu (PUN) – candidatul unioniștilor la…SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA more | mai mult »

 

ZiarulNational.md | Usatîi, luat în RĂSPĂR de Nata Albot: „Mie mi se pare stupidă ideea cu acest referendum”

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a fost luat în răspăr de cunoscuta jurnalistă Nata Albot, care realizează acum o emisiune pe internet. Aceasta consideră că referendumul privind demiterea primarului de Bălți, care ar putea să fie organizat pe 4 martie curent, ar fi o „idee stupidă”.

Potrivit Natei Albot, primarul de Bălți, care mai bine de un an nu a călcat în instituția în fruntea căreia a venit în anul 2017, ar face bine dacă ar lăsa locul altcuiva.

„Cum poți să întrebi oamenii dacă au încredere într-un om care nu-și execută funcția de luni de zile? Cum poți să cheltui atâția bani? Da, înțelegem că este departe, că nu poate să se întoarcă în țară. Renunță la funcție și dă-o unui gospodar! Orașul are nevoie de un om care să-l conducă… Ai o grămadă de bani pe care-i plătești să-ți facă spectacole, de ce nu ai face asta?”, s-a întrebat jurnalista.

De menționat că 21 de consilieri municipali ai „Partidului Nostru” a votat vineri pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Usatîi. Acest referendum ar putea fi organizat la insistențele lui Renato Usatîi. Acesta a fost ales cu aproape 70 la sută din voturile bălțenilor în anul 2015, dar promite că va pleca din funcție dacă măcar 51% din orășeni îi vor cere asta în cadrul referendumului local.

https://www.ziarulnational.md/usatii-luat-in-raspar-de-nata-albot-mie-mi-se-pare-stupida-ideea-cu-acest-referendum/

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: