Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 235 Articole similare:United Nations: RUZNACII SA SE CARE DIN TRANSNISTRIA. Cine a votat…SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaTransport Moldova-ItaliaRealitatea.md : Moldova și Ucraina more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 188 Articole similare:Embassy of Denmark in Romania : The Speaker of the Danish Parliament,…Autocar Bălți – Cluj NapocaVIDEO Revista Newsweek România, interzisă de autoritățile din Republica MoldovaTrimite bani more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 351 Articole similare:Transport Moldova-Germania-BelgiaAutocar Moldova – SuceavaTraian Băsescu, la Bălți: „Poate nu place la toată lumea, dar curentul…Oraşul Bălţi va avea drumuri mai bune. more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 190 Articole similare:Agentia Moody’s a more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 493 Articole similare:Autocar Moldova-IstanbulTransport Moldova-ItaliaAutocar Bălți – MoscovaMAIA SANDU : „Moldova nu s-a predat… Moldova există, Moldova luptă!“Autocar din Chişinău cu 19 persoane la bord, implicat într-un accident…Autocar more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 151 Articole similare:Autocar CHISINAU – MOSCOVAAIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiTransport Moldova – ItaliaPe traseele Bălţi-Criva şi Chişinău-Leuşeni se more | mai mult »

 

Vame si Drumuri LIVE Online

 

Camera WEB online – Întrarea în postul vamal Sculeni


Camera WEB online – Întrarea în postul vamal Giurgiulești


Camera WEB online – Întrarea în postul vamal Otaci


Camera WEB online – Întrarea în postul vamal Tudora


Camera WEB online – Intrarea in postul vamal Leuseni


Serviciul Vamal al Republicii Moldova

 

 

 

Camere Web pe Drumurile din Moldova

Camere Web Tareuca, drumul R20
Camere Web Briceni, drumul M14
Camere Web Ocnita, drumul R11
Camere Web Otaci, drumul R8
Camere Web Corbu, drumul R8
Camere Web Soroca, drumul M2
Camere Web Drochia, drumul R7
Camere Web Riscani, drumul M14
Camere Web Gura Camencii, drumul M2
Camere Web Corlateni, drumul M14
Camere Web Balti, drumul R14
Camere Web Singerei, drumul R14
Camere Web Falesti, drumul R16
Camere Web Coscodeni, drumul M14
Camere Web Saratenii Vechi, drumul M2
Camere Web Cornesti, drumul R1
Camere Web Codreanca, drumul M14
Camere Web Criuleni, drumul M21
Camere Web Bucovat, drumul R1
Camere Web Ratus, drumul M2
Camere Web Bursuc, drumul M1
Camere Web Stauceni, drumul M2
Camere Web Stauceni1, drumul M2
Camere Web Gratiesti, drumul M21
Camere Web Cojusna, drumul R1

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: