Unimedia.info : Patru candidați la fotoliul de rector al Universității „Alecu Russo” din Bălți. Cine sunt și CV-urile lor

0
209

Este vorba de Eduard Boișteanu, Natalia Gașițoi, Gheorghe Neagu și Pavel Topală.

Eduard Boișteanu este conferențiar universitar, doctor habilitat în Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova. Candidatul mai este și expert în domeniul dreptului muncii și autorul Ghidului de aplicare a legislației muncii. De asemenea deține funcția de președinte al Seminarului Științific de Profil în cadrul Institutului de Cercetări Juridice și Politice al AȘM.

Natalia Gașițoi este conferențiar universitar, Doctor în matematică. Prim-prorector pentru activitatea didactică la USARB, conferențiar universitar interimar la catedra de informatică și matematică.

Gheorghe Neagu, conferențiar universitar, Doctor în științe istorice. Lector superior universitar.

Pavel Topală este profesor universitar, Doctor habilitat în tehnică și președinte al Consiliului științific al Universității de Stat „ Alecu Russo” din Bălți, mai scrie reper.md.

mai mult la :    unimedia.info/stiri/doc-patru-candidati-la-fotoliul-de-rector-al-universitatii-alecu-russo-din-balti–cine-sunt-si-cv-urile-lor-150131.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns