Unimedia.info : Partidul Politic ȘOR va avea un candidat și la funcția de Primar al municipiului Bălți

0
154

Partidul Politic “ȘOR” a decis asupra candidatului la alegerile anticipate ale primarului orașului Bălți și îl va prezenta la briefing-ul din 17 aprilie curent. Despre acest lucru au anunțat printr-un comunicat de presă.

UNIMEDIA amintește că Partidul “ȘOR” și-a prezentat candidatul și programul preelectoral pentru participarea la alegerile anticipate și din capitală. Reghina Apostolova, care a deținut anterior funcția de viceprimar al orașului Orhei, va lupta pentru postul de Primar General al municipiului Chișinău.

La Bălți, din partea Partidului Nostru au fost înaintați Nicolai Grigorișin – candidatul care deja a fost înaintat, iar în calitate de candidat independent va fi Elena Grițco.

Tot în această săptămână, Traian Băsescu, președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, a anunțat cine este candidatul din partea PUN la alegerile locale din Bălți care se vor desfășura la 20 mai curent. Este vorba de Sergiu Burlacu.

Din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr participă șefa Organizației Teritoriale PPDA Bălți, Arina Spătaru.

http://unimedia.info/stiri/partidul-politic-Sor-va-avea-un-candidat-si-la-functia-de-primar-al-municipiului-balti-151841.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns