Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 89 Articole similare:Povestea interesanta a coniacului DIVIN de la BălțiListă de 89 de beri locale din MoldovaSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaAsculta Europa more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 83 Articole similare:Transport Moldova – ElvetiaTVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce…Asculta Europa Libera : API cere crearea unui fond de susţinere a more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 132 Articole similare:Autocar CHISINAU – MOSCOVALeonid Babii și-a dat demisia din funcția de viceprimar al orașului BălțiAutocar Moldova – SuceavaAutocar Chișinău – Moscova | more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 74 Articole similare:Autocar Bălți – more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 196 Articole similare:Autocar Moldova-Istanbul-AnkaraAutocar Chisinau-OradeaAIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiAutocar Bălți – BucureștiNewsmaker.md : Patru fake-uri despre „cazul Kozlovska”. Cum a devenit…Cel mai puţin vizitate ţări din more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 69 Articole similare:Asculta Europa Libera : API cere crearea unui fond de susţinere a presei scrise10TV.md : Lucrări pe ultima more | mai mult »

 

Un cunoscut analist politic despre cum vor evolua lucrurile la Bălți

Analistul politic, Igor Boțan, în cadrul unui interviu pentru Tribuna, a vorbit despre cum va evolua în continuare situația legată de municipiul Bălți, informează Provincial.

„Municipiul Bălți are un specific anume. În cele 8 cicluri electorale alegătorii au votat constant, în proporție de 50-70%, lideri sau forțe politice pro-rusești sau eurasiatice. Nu cred că acest specific se poate schimba instantaneu. Așa că la Bălți competiția politică se va da, cel mai probabil, între candidatul Partidului Nostru (PN) și cel al Partidului Socialiștilor (PS). Evident, PN și-a creat imaginea unei victime a luptei cu dominația oligarhiei din Republica Moldova, iar PS, dimpotrivă, are imaginea de satelit al partidului de guvernământ. Asta contează, dar nu putem ști ce va prevala – sentimentele de solidaritate cu victima sau impactul zdrobitor al arsenalului mediatic, financiar și administrativ de care se va bucura PS de pe urma cooperării tacite cu partidul de guvernământ”, a menționat acesta.

Prin urmare, el a comentat dacă demisia lui Renato Usatâi ar fi în detrimentul sau beneficiul Partidului Nostru (PN).

„Renato Usatâi și-a dorit desfășurarea la Bălți a unui referendum, oarecum, similar celui inițiat de PSRM împotriva lui Dorin Chirtoacă la Chișinău. Nu a fost să fie. Pentru a avea o șansă de reușită, consilierii PN din Bălți ar fi trebuit să copie mot-à-mot textul întrebării referendumului împotriva primarului Dorin Chirtoacă – „Susțineți revocarea din funcție a primarului general, domnul Dorin Chirtoacă?”. Problema e că domnul Renato Usatâi și-a dorit ca în cazul lui întrebarea să poarte o conotație sugestivă pozitivă – „Sunteți de acord ca primarul municipiului Bălți să rămână Renato Usatâi?”. Revocarea primarilor prin referendum este prevăzută în mod expres de legislație, iar referendumurile de susținere a primarilor în exercițiu nu sunt prevăzute în mod expres, deși nu sunt interzise. Deci, planul era ca PN să beneficieze de pe urma unui exercițiu de susținere a domnului Usatâi. Așa cum planul domnului Usatâi nu a mers, planul de rezervă a fost – demisia, urmată de alegerile anticipate, care vor servi drept un preludiu pentru alegerile parlamentare din decembrie 2018. E un test foarte valoros pentru a înțelege cum va funcționa uninominalul din cadrul mixtului. Are sens”, a conchis Boțan.

Un cunoscut analist politic despre cum vor evolua lucrurile la Bălți

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: