Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 71 Articole similare:Transport Moldova-ItaliaAutocar Moldova – TimisoaraAutocar Moldova – SuceavaAutocar Moldova-Istanbul-AnkaraNoi.md : În perioada 6-7 octombrie, cînd va fi sărbătorită Ziua…10TV.md : Companii vinicole moldovenești, la expoziția „Top more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 66 Articole similare:SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaAutocar CHISINAU – MOSCOVADeschide.md : Directorul Blue Air, după cumpărarea Air Moldova: Mă bucur…Trimite bani accesibil more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 107 Articole similare:Autocar Moldova-GermaniaMunicipiul Bălţi riscă să intre într-o nouă CRIZĂ ecologică. Firma care…La Banca Transilvania din sase orase din Romania se pot efectua…Usatîi more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 68 Articole similare:10TV.md : Companii more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 186 Articole similare:Noi.md : În perioada 6-7 octombrie, cînd va fi sărbătorită Ziua…Autocar Moldova-IstanbulAutocar din Chişinău cu 19 persoane la bord, implicat într-un accident…Suedia va asista Moldova în more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 63 Articole similare:Moldpres.md : Vinul Moldovei este „oaspete de onoare” al expoziției…TVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova more | mai mult »

 

RENATO USATÎI ÎȘI DĂ DEMISIA. Cumătrul lui, Nicolai Grigorişin s-a instalat deja în biroul lui Usatîi

Primarul fugar Renato Usatîi, care se ascunde de mai mult timp la Moscova, şi-a anunţat demisia într-o emisiune televizată.

” – În această săptămână, eu, Renato Usatîi, în calitate de primar al oraşului Bălţi, îmi voi prezenta demisia. – Prin depunerea demisiei, încercaţi să provocaţi alegeri anticipate? – Dacă îmi prezint acum demisia, în Bălţi vor fi alegeri anticipate în data de 20 mai, în ziua stabilită de CEC pentru alegeri în mai multe localităţi”, a anunţat Usatîi.

Unii analişti politici afirmă că prin demisie Usatîi își maschează eșecul de la Primăria din Bălți, după ce a fost părăsit de oamenii de încredere și riscă să piardă referendumul convocat de el.  

Penalul fugar a mai anunţat că din partea formaţiunii “Partidul Nostru” la funcţia de primar va candida cumătrul lui, Nicolai Grigorişin, care a fost ales săptămâna trecută viceprimar.

Acesta s-a instalat deja în biroul lui Usatîi, dar a refuzat să comenteze propunerea:

“– Pot să vă întreb? – Sigur. – Opriți-vă! – Am o ședință. Dvs. v-ați înscris? Duceți-vă la secretară!”

Locuitorii municipiului Bălți consideră că Usatîi trebuia demult să-și dea demisia.

“Bucurie! O veste bună! Dacă nu-i aici și nu se ocupă cu orașul.”

“Nu prea îmi place de el. De când a venit, timpul pentru oraş a fost pierdut. Nu-mi place pe cine recomandă. ”

“Cam a tărăgănat treaba. Trebuia să nu vină, fiindcă la noi lumea se îmbată cu apă rece. Cred că avem nevoie de un politician cu experiență.”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: