Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 237 Articole similare:AnaMatei.ro : De ce să mergi în vacanță în Republica Moldova10TV.md : Companii vinicole moldovenești, la expoziția „Top Wine China”.…Autocar Moldova – DanemarcaCel mai puţin vizitate more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 197 Articole similare:SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaTrimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaRealitatea.md : Moldova și Ucraina va liberaliza more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 360 Articole similare:Leonid Babii și-a dat demisia din funcția de viceprimar al orașului Bălțivideo | Inițiativa Silviei Radu a prins roade și la Bălți. more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 192 Articole similare:TVR Moldova: Candidaţii more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 499 Articole similare:Informatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți…ZiarulNational.md : Moldovenii aflați la muncă în UE trimit mai MULȚI…Suedia, un bun profesor pentru Moldova!TVR Moldova more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 158 Articole similare:10TV.md : VIDEO. Primarii unionişti din Republica Moldova au scandat…Autocar Chisinau – Cluj NapocaTransfera bani in Romania si more | mai mult »

 

Prime.md : Colectări ilegale de bani la un liceu din municipiul Bălți. Ce sumă li s-ar fi cerut părinților pentru cadouri de 8 martie

O mamă din Bălţi s-a plâns la CNA că în liceul Vasile Alecsandri din oraş, în care învaţă copiii ei, se colectează ilegal bani. Femeia susţine că i s-ar fi cerut până la 200 de lei pentru a le cumpăra cadouri profesoarelor de opt martie.

Mai mult, părintele afirmă că elevii care nu plătesc ar primi intenţionat note mai mici. Administrația școlii declară că nu cunoaşte despre aceste colectări de bani, dar spune că unii părinții o fac din propria inițiativă, fără a informa dascălii.

Această mamă, care a solicitat să i se păstreze anonimatul, susţine că în liceul în care învaţă copiii ei colectările de bani rămân a fi o normă.

Și alți părinți ai căror copii învaţă în această instituţie recunosc că dau bani pentru cadouri profesorilor sau pentru efectuarea lucrărilor de reparație în liceu, dar afirmă că o fac benevol.

Directorul adjunct al liceului Vasile Alecsandri susţine că nu cunoaşte nimic despre aceste colectări de bani. Mai mult, acesta afirmă că toţi profesorii au fost informaţi despre consecințele acestei acţiuni ilegale.

“Colectări de bani din partea profesorilor nu e corectă adresarea, nu există la noi așa ceva. Ce se face la nivel de clasă, de grup de elevi, la nivel de părinți, nu exclud. Dar din partea părinților nu a parvenit la noi nicio informație, nicio plângere”, a spus directorul adjunct al liceului Vasile Alecsandri, Galina Blându.

Reprezentanţii Direcției Educație din Bălți spun că au fost sesizați despre acest caz de ofițerii anticorupţie și urmează să deschidă o anchetă.

http://www.prime.md/ro/colectari-ilegale-de-bani-la-un-liceu-din-municipiul-balti-ce-suma-li-s-ar-fi-cerut-parintilor-pentr_69009.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: