Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 249 Articole similare:Bălți: Iniţiative şi acţiuni locale pentru dezvoltare durabilăEmbassy of Denmark in Romania : The Speaker of the Danish Parliament,…Suedia va asista Moldova în realizarea unui studiu more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 203 Articole similare:Autocar Bălți – MoscovaTrimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaNoe Trans Transport Moldova – FrantaEmbassy of Denmark in Romania : The Speaker of more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 375 Articole similare:Autocar Bălți – SuceavaNoi.md : Dezastru în Bălți, provocat de vîntul puternicInformatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți…Tragedie la more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 213 Articole similare:Transportul public din more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 508 Articole similare:Noi.md : În perioada 6-7 octombrie, cînd va fi sărbătorită Ziua…Autocar Bălți – Cluj NapocaTransport Moldova – ElvetiaSuedia va asista Moldova în realizarea unui studiu în more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 164 Articole similare:TVR Moldova : Autobuzele donate de Primăria municipiului Bucureşti au…Autocar Chisinau – Cluj NapocaTroleibuzele din BălțiTransfera bani in more | mai mult »

 

Primăria lui Usatîi confirmă: nu poate! Cere Parlamentului și Guvernului să scoată Bălțiul din gunoi

Consiliul municipal Bălți se adresează Parlamentului și Guvernului cu solicitarea să intervină în problema gestionării deșeurilor. În adresare se menționează că poligonul unde este evacuat gunoiul menajer din oraș este gestionat de către o companie de salubritate care pretinde taxe exagerate de la municipalitate, transmite IPN.

Poligonul a fost administrat de municipalitate până în 2012, când serviciul de evacuare a deșeurilor a fost transmis în concesiune unui partener privat. În 2014, a fost cesionat altei firme. La trei ani de la semnarea contractului, compania cesionară a admis încălcări frecvente ale condițiilor contractuale. Către sfârșitul anului 2017, a sistat unilateral serviciul de evacuare a deșeurilor, iar municipalitatea a fost nevoită să intervină cu măsuri urgente pentru evacuarea deșeurilor din oraș, se menționează în declarație.

La începutul anului 2018, firma, invocând dreptul de gestionare a terenului unde este evacuat gunoiul, restricționează tot mai mult accesul către poligon. Zilnic sunt solicitate taxe, deși conform contractului achitările se fac la sfârșit de lună. Totodată se solicită municipalității 100% plată în avans pentru deșeurile traspotate la poligon.

mai mult la :  https://deschide.md/ro/stiri/social/25989/Prim%C4%83ria-lui-Usat%C3%AEi-confirm%C4%83-nu-poate!-Cere-Parlamentului-%C8%99i-Guvernului-s%C4%83-scoat%C4%83-B%C4%83l%C8%9Biul-din-gunoi.htm

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: