Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Autocar Chisinau-OradeaNoi.md : În perioada 6-7 octombrie, cînd va fi sărbătorită Ziua Națională a…Autocar Bălți – Cluj NapocaTOP BĂNCI COMERCIALE, DUPĂ VALOAREA PROFITULUI ÎNREGISTRATTransfera bani in Romania si Moldova cu Smith more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:TVR Moldova : În Republica Moldova există 61 de licenţe pentru televiziune şi 55 de radioAutocar Chisinau – Cluj NapocaNoe Trans Transport Moldova – FrantaAutocar Moldova – DanemarcaAutocar Bălți – Cluj more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:ZiarulNational.md : Un fost DEPUTAT a devenit membru al Consiliului Municipal Bălți1000 de euro pentru un permis de conducere. Un bărbat și o femeie din Bălți,…Reacția poliției. more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Noe Trans Transport Moldova – FrantaTVR Moldova: Candidaţii more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Air Moldova aduce portul popular ca uniformă de Ziua IndependențeiAutocar Moldova – SuceavaAutocar Moldova-FrantaAir Moldova aduce portul popular ca uniformă de Ziua IndependențeiUnited Nations: RUZNACII SA SE CARE DIN TRANSNISTRIA. Cine more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Autocar Bălți – ItaliaIulian CHIFU // Pas crucial pentru preluarea controlului frontierei de stat a…Transportul public din Bălți, la control. Ce nereguli au more | mai mult »

 

Pcela dezvăluie ilegalitățile de la Bălți // (Audio) Usatîi discută referendumul cu consilierii săi

Activitatea desfășurată de către membrii Partidului Nostru (PN), condus de Renato Usatîi, în municipiul Bălți a cuprins o serie de ilegalități care au ieșit recent la iveală. Acestea demonstrează mai multe nereguli vizavi de organizarea referendumului de revocare a primarului și implicarea directă a lui Renato Usatîi în acest proces, precum și subiectul privind colectarea și evacuarea deșeurilor, dezvăluirile fiind făcute de către Serghei Pcela, administratorul întreprinderii municipale de salubrizare.

Una dintre problemele principale ale orașului Bălți este colectarea și evacuarea deșeurilor. Situaţia dificilă s-a iscat după ce autorităţile locale au reziliat contractul cu întreprinderea care se ocupa de evacuarea deşeurilor menajere, iar în momentul când a fost suspendat acest serviciu, oraşul nu era pregătit să facă faţă lucrurilor. Potrivit lui Serghei Pcela, licitația de procurare a autospecialelor pentru evacuarea deşeurilor a fost amânată. Într-un interviu pentru Realitatea.MD, funcționarul dezvăluie și povestește cu lux de amănunte cum a avut loc licitația și ce a urmat ulterior.

”Inițial urmau să fie cumpărate în total 10 autospeciale, însă după o perioadă de timp au fost procurate doar cinci, care au fost repartizate celorlalte întreprinderi și astfel a început haosul. Am ajuns într-o situație incertă (…) A venit o gașcă de oameni la Primărie și, fără actele necesare, a început să administreze orașul. Ei se duc la șefii de întreprinderi și-i îndeamnă să le execute ordinele, să semneze diverse acte, ca ulterior să facă abuz de serviciu în propriile interese. Toate aceste acțiuni au paralizat activitatea întreprinderilor, iar cei care au de suferit sunt locuitorii mun. Bălți. Acești consilieri se ocupă doar de politică, în interesul liderului lor (n.r. Renato Usatîi)”, spune Pcela.

https://deschide.md/ro/stiri/social/25322/Pcela-dezv%C4%83luie-ilegalit%C4%83%C8%9Bile-de-la-B%C4%83l%C8%9Bi–(Audio)-Usat%C3%AEi-discut%C4%83-referendumul-cu-consilierii-s%C4%83i.htm

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: