Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaAutocar Moldova – SuceavaDeschide.md : Directorul Blue Air, după cumpărarea Air Moldova: Mă bucur că am…SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:10TV.md : Companii vinicole moldovenești, la expoziția „Top Wine China”. CU CE…Suedia va asista Moldova în realizarea unui studiu în domeniul energeticAsculta Europa Libera : API cere crearea unui fond de more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Tragedie la Bălți: Corpul neînsufleţit al unui bărbat strangulat şi îngropat a…Mai multe locuri de parcare la BălțiBLogul de la Bălți Bălţi, CentruAutocar Chisinau-OradeaUn bărbat din Bălți more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:HotNews.ro : INTERVIU Constantin Codreanu (PUN) – candidatul more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Autocar Bălți – SuceavaListă de 89 de beri locale din MoldovaAutocar Moldova-GermaniaInformatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți și 12 rănițiVIDEO Revista Newsweek România, interzisă de autoritățile din more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Iulian CHIFU // Pas crucial pentru preluarea controlului frontierei de stat a…TRANSPORT DE COLETE, PASAGERI SI AUTO MOLDOVA-DANEMARCA-MOLDOVATransport Moldova-Germania-Belgia30 de luptători muay thai more | mai mult »

 

O NOUĂ CRIZĂ a deşeurilor la Bălţi! Consilierii municipali CER ajutorul Guvernului şi Parlamentului

Municipiul Bălţi ar putea intra din nou într-o criză a deşeurilor. Singura firmă care gestionează groapa de gunoi din oraş a anunţat Primăria că o va închide din data de 1 martie. Pentru că nu există o alternativă, deşeurile nu vor fi transportate. De aceea, consilierii municipali au cerut ajutorul Guvernului şi Parlamentului.

“Propun, în calitate de consilier, să pregătim o cerere scrisă către conducerea ţării şi să o examinăm în comisie în pauză”,  a spus Marcel Lefter, consilier municipal Bălţi.

Reprezentanţii agentului economic au refuzat să spună ce vor face cu terenul pe care este groapa de gunoi.

Unii locuitori din Bălţi cred că autorităţile locale nu sunt în stare să rezolve definitiv problema transportării deşeurilor: 

“Cred că singura soluţie este implicarea autorităţilor centrale, altfel nu va fi rezolvat nimic. Înainte de Revelion, totul era foarte grav.”

“Nu înţeleg cum ei nu pot soluţiona această problemă, nici pe vremea războiului nu a fost aşa ceva. În aşa vremuri paşnice să fie aşa. Este haos total, nicio stabilitate. ”

Unii locuitori din Bălţi cred că autorităţile locale nu sunt în stare să rezolve definitiv problema transportării deşeurilor: 

“Cred că singura soluţie este implicarea autorităţilor centrale, altfel nu va fi rezolvat nimic. Înainte de Revelion, totul era foarte grav.”

“Nu înţeleg cum ei nu pot soluţiona această problemă, nici pe vremea războiului nu a fost aşa ceva. În aşa vremuri paşnice să fie aşa. Este haos total, nicio stabilitate. ”

Primarul interimar din Bălţi, Nicolai Grigorişin, a refuzat să comenteze situaţia critică în care se află oraşul.

“Nu ofer declaraţii pentru teroriştii informaţionali. – Dar oamenii aşteaptă un răspuns de la dumneavoastră, aşteaptă o soluţie…”, a declarat Nicolai Grigorişin, primar interimar al municipiului Bălţi.

https://www.publika.md/o-noua-criza-a-deseurilor-la-balti-consilierii-municipali-cer-ajutorul-guvernului-si-parlamentului_2996730.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: