Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Autocar Moldova-GermaniaTVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce Chişinăul taceCel mai puţin vizitate ţări din lume: Moldova, pe „podium“ în EuropaAir Moldova aduce portul popular ca more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:Autocar Moldova-GermaniaAutocar Bălți – BucureștiAutocar Moldova-IstanbulAIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiUn vameş, un poliţist de frontieră şi doi şoferi de autocare, trimişi în judecată pentru corupţie la Postul Vamal OtaciBălți: more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Traian Băsescu, la Bălți: „Poate nu place la toată lumea, dar curentul favorabil Unirii a pornit și va fi cel care va da soluția pentru Republica Moldova”Oraşul more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Suedia, un bun profesor pentru Moldova!Transport Moldova-Germania-BelgiaIulian CHIFU more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Suedia va asista Moldova în realizarea unui studiu în domeniul energeticMaia Sandu, lidera opoziției de la Chișinău, explică de ce guvernul Republicii Moldova este duplicitar față de Moscova | INTERVIU ROMÂNIA more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Autocar Moldova-GermaniaTVR Moldova : Autobuzele donate de Primăria municipiului Bucureşti au ajuns la ChişinăuTVR Moldova : În Republica Moldova există 61 de licenţe more | mai mult »

 

Moldpres.md : Funcţionarii Primăriei Bălţi vor fi sancţionaţi pentru tărăgănarea răspunsurilor la petiţii

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/.  Angajaţii Primăriei municipiului Bălţi care vor întârzia să răspundă la cererile şi petiţiile cetăţenilor vor fi sancţionaţi. Despre aceasta a declarat la o întrunire recentă primarul interimar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, transmite MOLDPRES.

Potrivit Irinei Serdiuc, secretarul Consiliului municipal Bălţi, de la 1 ianuarie 2018 până la 20 martie, la primărie au parvenit 545 de petiţii şi 92 de cereri. La unele din acestea s-a răspuns cu încălcarea termenelor prevăzute de lege, iar multe au rămas fără nici o reacţie. Nu întotdeauna sunt pregătite şi răspunsurile la demersurile persoanelor juridice.

„Este o stare de lucruri caracteristică pentru multe subdiviziuni ale primăriei şi nu e bine de loc. S-a ajuns la situaţia când cetăţenii cer răspunsuri prin intermediul poliţiei. Şi e grav când un funcţionar public reţine timp de 20 de zile o petiţie ca pe urmă să răspundă că subiectul nu ţine de competenţa secţiei pe care o reprezintă”, a menţionat Irina Serdiuc, citată de esp.md.

La rândul său, Nicolai Grigorişin, primar interimar de Bălţi, a declarat că funcţionarii care vor încălca procedurile de lucru cu petiţiile şi cererile vor fi sancţionaţi. „Nu sunt aşa de mari salariile angajaţilor primăriei ca să se lipsească cu uşurinţă de premiile ce li se cuvin”, a subliniat Grigorişin, cerând subalternilor să „nu dezvolte birocraţie”.

Totodată, unii şefi de direcţii au replicat că volumul mare de corespondenţă ar cere un colaborator special doar ca să răspundă la mesaje. Însă Irina Serdiuc a explicat că extinderea statelor de personal nu ar soluţiona problema, deoarece este vorba doar de o chestiune de disciplină de muncă.

Conform legislaţiei cu privire la petiţii, cererile, plângerile, propunerile şi demersurile sunt examinate în timp de 30 de zile lucrătoare, însă dacă acestea nu necesită studieri şi consultări suplimentare, atunci se va răspunde imediat sau pe parcursul a 15 zile lucrătoare din data înregistrării.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: