Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 221 Articole similare:Trimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaNoe Trans Transport Moldova – FrantaAutocar Bălți – Cluj NapocaTVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 170 Articole similare:Noe Trans Transport Moldova – FrantaAutocar Moldova-IstanbulUnited Nations: RUZNACII SA SE CARE DIN TRANSNISTRIA. Cine a votat…Autocar Bălți – SuceavaCel mai puţin vizitate ţări din lume: more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 326 Articole similare:Reacția poliției. Poliția comentează cazul școlii de tenis din BălțiBĂLȚI: La biserica Sf. Prooroc Ilie va fi adusă o Icoana făcătoare de more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 177 Articole similare:Autocar Moldova-IstanbulTransport Moldova-Germania-BelgiaAlegeri more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 469 Articole similare:Autocar Chisinau – Cluj NapocaAutocar Bălți – ItaliaAIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiSuedia, un bun profesor pentru Moldova!Transfera bani in Romania si Moldova cu Smith more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 144 Articole similare:10TV.md : Lucrări pe ultima sută de metri. Frontiera comună…Pe traseele Bălţi-Criva şi Chişinău-Leuşeni se circulă cu dificultateAir more | mai mult »

 

Locuitorii din Bălți se plâng că se repară doar curţile consilierilor municipali, pe când în restul orașului este haos

Mai mulţi locuitori din Bălţi se plâng că lucrările de reparaţie a drumurilor şi curţilor din oraş au loc selectiv. Oamenii susţin că lucrările se efectuează doar în preajma locuinţelor aleşilor municipali, care sunt membri ai formațiunii Partidul Nostru, condus de primarul fugar Renato Usatîi.

Aceşti consilieri se bucură de curți amenajate cu parcări, terenuri de joacă moderne, drumuri și trotuare reparate capital, în timp ce în restul oraşului e haos.

Acest drum care duce spre mai multe blocuri de pe strada Suceava din Bălţi a fost reparat, anul trecut. Locuitorii din zonă au acum trotuare, o parcare și un teren de joacă modern.

Întâmplător sau nu, aici locuiesc şi consilierii municipali Igor Basistîi, Eugenia Badiuc şi Nicolai Grigorișin, care este și cumetrul primarului fugar, Renato Usatîi. După casele lor, drumul renovat se termină şi încep gropile.

Mai mult, în curţile în care locuiesc aleşii municipali gunoiul se evacuează în primul rând.

Consilierul Nicolai Grigorișin neagă, însă, faptul că lucrările de reparație s-au făcut în funcție de locul de trai al unor aleşi municipali.

Lucrările de reparaţii curente sau capitale au decurs aşa cum au planificat autoritaţile. Nu s-a ţinut cont de faptul că acolo locuiesc sau nu consilieri municipali. Planificarea s-a făcut în 2014. În privinţa gunoiului, acesta s-a evacuat peste tot la fel, a spus consilierul municipal din Bălți, Nicolai Grigorișin.


http://www.prime.md/ro/locuitorii-din-balti-se-plang-ca-se-repara-doar-curtile-consilierilor-municipali-pe-cand-in-restul-o_66698.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: