Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:AIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiTransport Moldova-ItaliaAgentia Moody’s a schimbat ratingul de tara al Republicii Moldova de la Negativ B3 la StabilVIDEO Revista Newsweek România, interzisă de autoritățile din Republica more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:Un vameş, un poliţist de frontieră şi doi şoferi de autocare, trimişi în judecată pentru corupţie la Postul Vamal OtaciAgentia Moody’s a schimbat ratingul de tara al Republicii Moldova de la more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Autocar Chisinau – Cluj Napoca🙂 Cum arată Limba Română la Bălți? Imagini ridicolePrimăria mun. Bălți vă invită să participați în mitingul și depuneri de flori la monumentul more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Troleibuzele din BălțiAutocar Bălți – SuceavaTransport Moldova – more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Vox populi: cultură general republica Moldova este un stat necunoscut pentru unii bălțeniAutocar Moldova – SuceavaAutocar CHISINAU – MOSCOVATransport Moldova – ItaliaOamenii pleacă din R. Moldova ca să nu mai revinăAutocar more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Realitatea.md : Moldova și Ucraina va liberaliza transportul auto și aerianTVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce Chişinăul more | mai mult »

 

Liceul “Dimitrie Cantemir” din Bălţi va beneficia de 2,6 milioane de euro în cadrul unui proiect de eficientizare energetică

Peste 70 de mii de locuitori din nordul țării vor beneficia apeducte noi și canalizare.

Liceul “Dimitrie Cantemir” din Bălţi va beneficia de 2,6 milioane de euro în cadrul unui proiect de eficientizare energetică. Directorul instituției susține că astfel ar putea economisi aproape 200 de mii de lei anual.

“Clădirea necesită reparații capitale și având aceasta oportunitate de a aplica la acest proiect noi am reacționat promt. Sperăm că pe viitor să avem o reducere la încălzirea termică.Pentru că asta ne bate tare la buzunar. Undeva la 700 de mii de lei pe an sunt cheltuielile”, a spus  directorul Liceului “D. Cantemir” din Bălți, Angele Murzac.

Proiectele vor fi implementate prin intermediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord.

Proiectele vor fi finanțate de Uniunea Europeană, care a alocat aproximativ 12 milioane de euro. Cele mai multe lucrări vor avea loc pe teritoriul raioanelor Râşcani şi Făleşti.

Doar în satele Păscăuți, Damașcani, Proscureni, Hiliuți, Gălășeni și Mălăiești vor fi construite 20 de kilometri de apeducte și 40 de kilometri de sistem de canalizare.

“Este un proiect de amploare,care va contribui atât la îmbunătățirea condițiilor de trai,cât și a posibilităților de dezvoltare a acestor localități, prin dezvoltarea afacerilor”,  aspus vicepreședintele raionului Râșcani, Galina Zamurdac.

Localnicii din regiune aşteaptă cu nerăbdare încheierea proiectului.

“Apa din fântâni e de o calitate foarte prostă. Foarte multă populație au gropi individuale de canalizare și toate deșeurile se duc în pământ, în ape. Și se primește că apa e de o calitate foarte proastă.”

“Așteptăm să fie acestă centrală ca pe vreme de secetă să putem să irigăm să avem și noi legume în grădină,să nu cumpărăm, pentru că totuși trăim la sat.”

“Avem pământ lutos, nu se scurge apa,toți în sat au făcute fântâni unde se acumulează rezidurile, dar trebuie numai decât.”

video arhiva Octombrie , 2015 :


Citește mai mult: https://www.publika.md/peste-70-de-mii-de-locuitori-din-nordul-tarii-vor-beneficia-apeducte-noi-si-canalizare_2997936.html#ixzz58yA51sW6
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: