Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Suedia, un bun profesor pentru Moldova!10TV.md : VIDEO. Primarii unionişti din Republica Moldova au scandat ”UNIRE!” la Centenar FestTransport Moldova-Germania-BelgiaAutocar Bălți – ItaliaTOP BĂNCI COMERCIALE, DUPĂ VALOAREA PROFITULUI ÎNREGISTRATTransport Moldova-ItaliaTVR Moldova more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:TVR Moldova : Transferurile băneşti în favoarea persoanelor fizice au revenit la nivelul de dinaintea crizeiTVR Moldova : În Republica Moldova există 61 de licenţe pentru televiziune şi 55 de radioAutocar more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:BĂLȚI: La biserica Sf. Prooroc Ilie va fi adusă o Icoana făcătoare de minuniZiarulNational.md : Un fost DEPUTAT a devenit membru al Consiliului Municipal BălțiVa repeta Balabolul more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:AIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiMIȘCAREA GEOSTRATEGICĂ more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Air Moldova aduce portul popular ca uniformă de Ziua IndependențeiAutocar Moldova-IstanbulTransport Moldova – ElvetiaSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaTOP BĂNCI COMERCIALE, DUPĂ VALOAREA PROFITULUI ÎNREGISTRATAutocar Chisinau-OradeaMaia more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Transportul public din Bălți, la control. Ce nereguli au depistat specialiștiiOmorâtă de fostul concubin. O femeie în vârstă de 46 de ani din more | mai mult »

 

La Bălți acte rusești, obținute mai simplu. Locuitorii din nordul țării stau în rând pentru a-și perfecte actele rusești

Secţia consulară a Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova a desfășurat prima recepționare a documentelor din acest an, în nordul țării. În data de 15 februarie, bălțenii, dar și ceilalți locuitori din regiunea de nord a republicii, au solicitat ajutor și consultări de la speciliștii din Rusia, care au venit la Bălți.

Preşedinte Comunităţii Ruse din municipiu, Pavel Buceațchi, a menționat că, solicitanții, pot depune pachetul de acte necesare pentru obținerea cetățeniei ruse, schimbarea pașaportului rusesc, în caz că termenul acestuia a expirat sau perfectarea actelor pentru obținerea pensiei.

Pavel Buceațchi, președintele Comunității Ruse din Bălți: „Este vorba despre obținerea pașapoartelor, pentru a nu merge la Chișinău, la departamenul consulare, să nu piardă timp și bani. Le pot primi aici. De asemenea, pot fi depuse solicitări cu privire la schimbarea pașaportului rusesc, în caz că termenul acestuia a expirat, perfectarea actelor pentru obținerea pensiei, dar și obținerea cetățeniei ruse. Sunt și adresări ce țin de interdicția de intrare a unor moldoveni în Rusia. Oamnenii nu știu cum să procedeze. Aici, obțin informații la toate întrebările. Desigur, de multe ori, cetățenii se adresează și Comunității Ruse din Bălți.”

Pavel Buceațchi a mai adăugat că, moldovenii pot primi informații și susținere în problemele ce țin de interdicția de intrare pe teritoriul Federației Ruse.

„Fiecare cetățean, care nu are acces pe teritoriul Federației Ruse, trebuie să știe unde să se adreseze. Această întrebare nu poate fi rezolvată pe teritoriul Republicii Moldova, ci numai pe teritoriul Federației Ruse. Noi le explicăm cum să procedeze și cum să formuleze corect solicitarea.”

Oamenii spun că, le este mult mai simplu să-și perfecteze actele pe loc. Acceptarea tehnică a documentelor de către reprezentanții secţiei consulare a Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova se efectuează lunar sau o dată la două luni.

Acte rusești, obținute mai simplu. Locuitorii din nordul țării stau în rând pentru a-și perfecte actele rusești

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: