Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 74 Articole similare:Bălți: Iniţiative şi acţiuni locale pentru dezvoltare durabilăUnited Nations: RUZNACII SA SE CARE DIN TRANSNISTRIA. Cine a votat…VIDEO Revista Newsweek România, interzisă de autoritățile din Republica more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 68 Articole similare:10TV.md : Companii vinicole moldovenești, la expoziția „Top Wine China”.…TVR Moldova : În Republica Moldova există 61 de licenţe pentru…TVR Moldova : Transferurile băneşti în favoarea more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 109 Articole similare:Haos la Bălți. În urma ninsorilor, drumurile rămân necurăţate, iar…Oraşul Bălţi va avea drumuri mai bune. Bulevardul Mihai Eminescu va fi…Campionatul Internațional more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 70 Articole similare:Transport Moldova – more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 187 Articole similare:SONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaBălți: Iniţiative şi acţiuni locale pentru dezvoltare durabilă30 de luptători muay thai din Moldova și România more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 65 Articole similare:TRANSPORT DE COLETE, PASAGERI SI AUTO MOLDOVA-DANEMARCA-MOLDOVATVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce…Asculta more | mai mult »

 

Fostul viceprimar de Bălți, Igor Șeremet, are statut de bănuit în dosarul de trucare a licitațiilor cu tomberoane

Fostul viceprimar al municipiului Bălți, Igor Șeremet, și încă un funcționar din cadrul primăriei, au statut de bănuit în dosarul de trucare a licitațiilor publice privind procurarea tomberoanelor de gunoi la Bălți. În aceeași cauză, peste 20 de angajați din cadrul Primăriei Bălți, reprezentanți ai întreprinderilor municipale și agenți economici au fost audiați în calitate de martori.

Potrivit procurorilor, în toamna anului 2014, un agent economic ar fi achiziționat de la primărie 2 terenuri pentru construcția unui Centru mixt de deservire și comerț a autovehiculelor.

În perioada 2015-2017, proiectul a fost semnat și aprobat, cu fiind eliberate actele necesare inițierii lucrărilor de construcție. În scurt timp, odată cu criza de salubrizare din mun. Bălți, factori de decizie din cadrul primăriei au solicitat companiei să contribuie la soluționarea problemei și să plaseze 100 de tomberoane pentru deșeuri menajere în oraș. Compania a acceptat propunerea și a făcut o donație în acest sens.

Ulterior, reprezentanții primăriei au solicitat de la agentul respectiv să transfere 600 mii lei pe contul unei companii private. Banii însă au fost utilizați de compania privată pentru propriile cheltuieli, iar problemele locale au rămas nesoluționate.

mai mult la :  https://crimemoldova.com/news/korruptsiya/20-de-persoane-au-fost-audiate-n-dosarul-de-trucare-a-licita-iilor-publice-de-la-b-l-i/

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: