Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 76 Articole similare:Noe Trans Transport Moldova – FrantaAsculta Europa Libera : API cere crearea unui fond de susţinere a presei scriseAutocar Moldova-PoloniaAutocar Moldova – SuceavaTransport Moldova-Germania-BelgiaAir Moldova aduce more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 69 Articole similare:TVR Moldova : Transferurile băneşti în favoarea persoanelor fizice au…TVR Moldova : În Republica Moldova există 61 de licenţe pentru…Transport Moldova – ElvetiaTransfera bani in Romania more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 111 Articole similare:Autocar Bălți – SuceavaTroleibuzele din BălțiReparaţie de mântuială pe strada principală din oraşul Bălţi. Drumarii…Autocar Chisinau – Cluj NapocaAutocar Moldova-IstanbulAutocar Bălți – more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 70 Articole similare:Moldovenii care muncesc more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 187 Articole similare:Autocar CHISINAU – MOSCOVAAutocar Bălți – BucureștiInformatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți…10TV.md : VIDEO. Primarii unionişti din Republica Moldova au scandat…Air Moldova more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 65 Articole similare:Autocar Moldova – SuceavaRealitatea.md : Moldova și Ucraina va liberaliza transportul auto și aerianMoldpres.md : Vinul Moldovei este more | mai mult »

 

Dorin Chirtoacă: “Plahotniuc si Dodon, pentru ce mai depuneti flori la Stefan cel Mare, el v-ar fi taiat capul pentru ce ati facut ?!”

Asa arata unul din “teroristii” expulzati – Feridun Tüfekçi.

Prin barbariile din ultima perioada: 26-27 august, 1 septembrie, dar mai ales 6 septembrie, Plahotniuc cu Dodon au semnat actul de aderare a regimului lor la axa dictaturilor: Rusia, Turcia, Kazahstan, Azerbaidjan, Turkmenistan etc.

Cum ar fi sa fie arestati peste tot in lume moldoveni care nu sunt de acord cu ce face Plahotniuc sau Dodon, extradati apoi in RM pentru a fi inchisi pe viata, torturati si condamnati la moarte doar pentru ca au o alta gandire? SUA nu-l extradeaza pe Gulen, dar RM e mai “desteapta”, si pozitioneaza ca sluga a lui Erdogan?

Apoi nu sunteti voi niste pagani sa inchinati Moldova in secolul XXI unui paranoic cu comportament si apucaturi de sultan medieval din Turcia, in schimbul reparatiei Presedintiei si a Arenei Chisinau? (avand in vedere relatiile cu Putin, poate fi vorba si de un rol intermediar al Turciei, sau o complicitatea a acesteia si o inchinate concomitenta a RM atat Turciei cat si Rusiei).

Pentru ce mai depuneti flori la Stefan cel Mare, ca el v-ar fi taiat capul pentru ce ati facut?!

Si acum intelegem ca Erdogan trebuie sa vina acum pe cai mari si sa taie pangica la “palatul domnesc”, proaspat reparat, dar murdar de sangele a 7 oameni nevinovati, intelectuali, care locuiesc in RM de peste 20 de ani, care au cerut si azil politic aici, profesori care dau 70% din olimpicii din scolile RM, oameni care se opun terorismului islamic, dupa cum se vede din postarile de acum trei ani, oameni cu gandire europeana care este si firesc sa puna sub semnul intrebarii dictatura medievala din Turcia a lui Erdogan?

O sa va improaste lumea cu oua clocite, daca nu cu pietre ca in 2009!

Consider ca Moldova nu mai este un stat, ci doar teritoriu unde in spatele simbolurilor statale se adapostesc pirati ai secolului XXI, care tin populatia RM, cetateni sau nu, ca pe ostatici si robi.

Fara unitate totala a societatii, fara o revolta din interior si fara sanctiuni personale din exterior in adresa celor care distrug Moldova, incepand cu Plahotniuc si Dodon, suntem condamnati la dictatura si degradare, pana la teroare si frica fiecarui om de a mai trai aici!

Dorin Chirtoacă

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: