Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Realitatea.md : Moldova și Ucraina va liberaliza transportul auto și aerianNoe Trans Transport Moldova – FrantaUn vameş, un poliţist de frontieră şi doi şoferi de autocare, trimişi în judecată pentru corupţie more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. PetersburgAnaMatei.ro : De ce să mergi în vacanță în Republica MoldovaTransfera bani in Romania si Moldova cu Smith & SmithAutocar Bălți – Cluj more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Autocar Moldova-PoloniaBĂLȚI: La biserica Sf. Prooroc Ilie va fi adusă o Icoana făcătoare de minuniUsatîi anunță percheziții la candidatul său pentru primăria Bălți // PA neagă informațiaTremura more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:10TV.md / Sute de maşini spre Bucureşti! Moldova more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Air Moldova aduce portul popular ca uniformă de Ziua IndependențeiAutocar CHISINAU – MOSCOVAAutocar Chisinau-OradeaBălți: Iniţiative şi acţiuni locale pentru dezvoltare durabilăAutocar din Chişinău cu 19 persoane la bord, implicat într-un accident more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Listă de 89 de beri locale din MoldovaTRANSPORT DE COLETE, PASAGERI SI AUTO MOLDOVA-DANEMARCA-MOLDOVAUnited Nations: RUZNACII SA SE CARE DIN TRANSNISTRIA. Cine a more | mai mult »

 

Deschide.md : Andrei Năstase face apel la chișinăuieni să iasă la vot

Candidatul PPPDA la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, a îndemnat orășenii să iasă pe 3 iunie la vot cu toată familia, prietenii, cunoscuții și necunoscuții și să aleagă schimbarea.

Candidatul PPPDA susține că noul primar trebuie să fie al oamenilor, iar dânsul a fost și rămâne mereu printre oameni, transmite IPN.

Andrei Nastase : E foarte important să ieșim la vot. Împreună cu vecinii, cu prietenii, cu rudele, cu toți cei ce ne dorim un viitor OMENESC ACASĂ.
Să ieșim la vot în număr cât mai mare și dis–de-dimineață. În joc e viitorul nostru, dar și al copiilor noștri fără de vină.

Potrivit candidatului PPPDA, ieșind la vot și alegând schimbarea, se pot stabili reguli noi pentru vremuri noi, pentru oameni noi, pentru o societate prosperă. „Vreau și știu că vreți ca după 3 iunie să le spunem tuturor că ne-am întors acasă. Facem curat, aruncăm gunoiul, dăm cu var, curățăm curțile și șoproanele, reparăm și gardul dacă este nevoie, dar ca înainte nu mai trebuie să fie”, a spus Andrei Năstase.

Candidatul spune că cele mai importante lucruri pe care le-a făcut în această campanie sunt întâlnirile cu oamenii, inclusiv cu cei din suburbii, care sunt „centura de aur a capitalei”.

În altă ordine de idei, Andrei Năstase, a menționat că al doilea tur de scrutin, la fel ca și primul, s-a desfășurat cu atacuri murdare la adresa sa, dincolo de limita bunului simț și a legii.

„Violenta și virulența verbală a gesturilor copiate de la bandiții anilor 90, demonstrate în timpul emisiunilor televizate și între acestea, a crescut simțitor când reprezentantul binomului toxic Plahotniuc-Dodon, socialistul Ion Ceban, a preluat stilul, mijloacele și informațiile mincinoase ale holdingului lui Plahotniuc din campania prezidențială”, a spus Andrei Năstase.

Candidatul PPPDA a chemat pe toată lumea să se alăture unei discuții live pe Facebook, care va începe în jurul orei 21.00.

În cadrul live-ului, va face un îndemn pentru diasporă, ca aceasta să îndemne rudele din Chișinău să iasă pe 3 iunie la vot și să aleagă schimbarea. Un asemenea apel a fost făcut și către tineri.

deschide.md

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: