Deschide.md | Andrei Năstase, după votare: Orașul nostru trebuie iubit, nu stăpânit!

0
109
The leader of Dignity and Truth Platform Andrei Nastase casts his ballot at a polling station during local elections in Chisinau, Moldova, 20 May 2018.

„Am votat cu foarte multă încredere în ceea ce numesc eu discernământ” a declarat Andei Năstase după ce a votat împreună cu soția sa.

Am voatat cu foarte mută încredere, am votat cu foarte multă speranță. Am vota cu gândul la un viitor mai bun la noi acasă. Am votat pentru valorile mele, pentru adevăr, pentru demnitate. Am vota pentru că doar așa putem făuri democrație, putem făuri un stat de drept, doar așa ne putem făuri liberatatea noastră.

Am votat cu foarte multă încredere în ceea ce numesc eu discernământ. Am o mare încredere în oameni, în chișinăuieni care își vor alege un primar demn, curajos, un primar care va fi în stare să schimbe lucrurile în Capitala noastră.

E timpul ca instituțiile statului să servească locuitorii, orășenii, să le facă viața mai bună, mai confortabilă!

Am un mesaj către toți locuitorii orașului. Vă invit în această zi importantă pentru noi toți: să iasă la vot! Prezența noastră masivă la vot este coșmarul guvernării. Așa se face democrația!

Întrebat care va fi prima sa acțiune la primărie, liderul PPDA a răspuns: „voi chema toată lumea la responsabilitate!”

„Orașul nostru trbuie iubit, nu stăpânit”, a conchis Năstase.

mai mult la :  deschide.md/ro/stiri/politic/31909/Andrei-N%C4%83stase-dup%C4%83-votare-Ora%C8%99ul-nostru-trebuie-iubit-nu-st%C4%83p%C3%A2nit!.htm

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns