Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 252 Articole similare:Transport Moldova – ElvetiaTrimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaAutocar din Chişinău cu 19 persoane la bord, implicat într-un accident…Povestea interesanta a coniacului more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 205 Articole similare:Autocar Chisinau-OradeaInformatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți…TOP BĂNCI COMERCIALE, DUPĂ VALOAREA PROFITULUI ÎNREGISTRATCopenhaga – Chisinau direct. Wizz Air lansează o cursa noua more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 380 Articole similare:ADEVĂRUL iese la iveală! Un fost apropiat al penalului fugar Renato…Drumuri la BălțiAutocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburgvideo | more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 217 Articole similare:Autocar Moldova-GermaniaMIȘCAREA GEOSTRATEGICĂ more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 510 Articole similare:Autocar Bălți – Suceava10TV.md : VIDEO. Primarii unionişti din Republica Moldova au scandat…Autocar Moldova-Istanbul-AnkaraTransport Moldova-ItaliaAir Moldova aduce portul popular ca uniformă de Ziua IndependențeiMaia Sandu, lidera more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 166 Articole similare:TVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce…Troleibuzele din BălțiAutocar Moldova – SuceavaCetățean român more | mai mult »

 

Daruri speciale din partea ambasadorului Rusiei pentru enoriașii din Bălți

Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Farit Muhametșin a venit cu daruri pentru enoriașii și clericii Catedralei Sfinților Împărați Constantin și Elena din Bălți. Cadourile au fost împărțite cu ocazia zilei numelui Episcopului de Bălți și Fălești, Marchel. Astfel, toți credincioșii prezenți la liturghie s-au ales cu dulciuri, iar unul dintre ei cu nevoi speciale a primit în dar, un scaun cu rotile. Diplomatul rus le-a dăruit soborului de preoți, care slujesc în Catedrală o Evanghelie cu pagini aurite.

Marchel, episcop de Bălți și Fălești: Ambasadorul Federaţiei Ruse mereu când ne vizita aducea un dar scump. Sfânta Evanghelie este cartea care va vedea multe lacrimi ale creştinilor. Enoriaşii se vor ruga la această icoană cuvântătoare care va alina sufletele lor. Pe lângă dulciurile care le-a adus domnul ambsasador copiilor a mai adus un dar unui nevoiaş creştin care vine să se roage la sfânta biserică. Acesta avea nevoie de un scaun cu rotile performant. Datorită îngăduinţei ambasadei bărbatul va avea acest scaun. Mulţumim mult pentru acest cadou şi această fericire.”

În data de 11 ianuarie creştinii sărbătoresc ziua Cuviosul Marchel, egumenul Mănăstirii Neadormiților. Marchel era foarte milostiv către cei săraci, hrănind în toate zilele mulţime de flămânzi. În locaşul lui Marchel bucatele cele puţine le înmulţea prin minune nevăzută, încât ajungea nu numai fraţilor hrana, ci şi mulţimii săracilor şi străinilor.

Daruri speciale din partea ambasadorului Rusiei pentru enoriașii din Bălți

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: