Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

views | vizualizari : 95 Articole similare:AnaMatei.ro : De ce să mergi în vacanță în Republica MoldovaTVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce…Transfera bani in Romania si more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

views | vizualizari : 91 Articole similare:Listă de 89 de beri locale din MoldovaAIR Moldova relansează cursa Chișinău – BucureștiTVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce…Transfera bani more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   views | vizualizari : 152 Articole similare:Autocar Bălți – SuceavaTremura jumate din Bălţi ! Fostul viceprimar de Bălţi, Igor Şeremet, a…ZiarulNational.md : Un fost DEPUTAT a devenit membru more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   views | vizualizari : 79 Articole similare:Copenhaga – Chisinau more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

views | vizualizari : 205 Articole similare:TOP BĂNCI COMERCIALE, DUPĂ VALOAREA PROFITULUI ÎNREGISTRATAutocar Moldova-IstanbulTrimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaAutocar Moldova – FranțaAdevarul.md | Traian Băsescu a dat o more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia views | vizualizari : 73 Articole similare:Suedia, un bun profesor pentru Moldova!Troleibuzele din BălțiTVR Moldova : Autobuzele donate de Primăria municipiului Bucureşti au…SONDAJ BOMBĂ. more | mai mult »

 

Capitala Nordului, sufocată de gunoi și noroi. Topirea zăpezii a cufundat municipiul Bălți în mocirlă

Capitala Nordului, sufocată de gunoi și noroi. Topirea zăpezii a cufundat municipiul Bălți în mocirlă, iar evacuarea deșeurilor continuă să rămână un vis frumos pentru localnici. Ca și în alte cazuri, administrația orașului bate apa-n piuă și toacă nervii bălțenilor.

“E foarte murdar. Este imposibil să ai încălţămintea curată. Priviţi încălţămintea mea”.

“Este un oraş foarte murdar şi este necesar să fie făcută curăţenie”.

“Desigur, nu este curat. Trebuie să fie curăţate la timp trotuarele şi o să fie mai curat”.

Peisajul sumbru este completat și de pubele de gunoi care stau pline, dar și de câinii vagabonzi care împrăștie gunoiul pe străzi.

Situația îi nemulțumește pe localnici, care spun că acestă dezordine se datorează faptului că în oraş lipseşte o conducere adecvată.

“Uneori câte două, trei zile nu se evacuează gunoiul. Acum încă este bine că e iarnă, miros nu este, dar vara e îngrozitor să mergi pe alături. E dezordine trebuie să fie un stăpân în oraş”.

“Tot oraşul e plin cu gunoişte de aceasta. Nu îmi place. Miros este vara mai mult, dar acum ferească Dumnezeu”.

“Nu este ordine, nu este curat. Trebuie să fie făcută curăţenie în oraş. Noi trăim în acest oraş şi ne-ar fi plăcut să fie curat, frumos”.

Cu trei zile înainte de Revelion, zeci de muncitori din Chișinău și carabinieri au adunat, împreună cu angajații întreprinderilor comunale din Bălţi, peste 1.000 de metri cubi de gunoi de pe străzile din oraş, după ce Primăria a reziliat contractul cu firma care se ocupa de evacuarea deşeurilor. În urma acestei crize a deşeurilor, prin care a trecut municipiul Bălți, mai mulți directori de întreprinderi muncipale, dar și primarul interimar Igor Șeremet și-au anunțat demisia.

http://www.canal3.md/ro/capitala-nordului-sufocata-de-gunoi-si-noroi-topirea-zapezii-a-cufundat-municipiul-balti-in-mocirla_61530.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: