Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:Autocar Bălți – SuceavaAutocar Moldova – SuceavaMoldova my love !Autocar Moldova-GermaniaTransport Moldova-Germania-BelgiaTransfera bani in Romania si Moldova cu Smith & SmithUn vameş, un poliţist de frontieră şi doi şoferi de autocare, more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:TVR Moldova : Moscova defilează în estul Republicii Moldova în timp ce Chişinăul taceAgentia Moody’s a schimbat ratingul de tara al Republicii Moldova de la Negativ B3 la StabilAutocar Bălți – more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Reparaţie de mântuială pe strada principală din oraşul Bălţi. Drumarii au înlăturat asfaltul şi au lăsat baltă lucrărileAutocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. PetersburgAu fost more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Moldovenii care muncesc peste hotare au trimis acasă more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Autocar Moldova-GermaniaListă de 89 de beri locale din MoldovaCel mai puţin vizitate ţări din lume: Moldova, pe „podium“ în EuropaTransport Moldova-Germania-BelgiaSuedia, un bun profesor pentru Moldova!Adevarul.md | Traian Băsescu a dat more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Transport Moldova – ItaliaNoe Trans Transport Moldova – FrantaTOP BĂNCI COMERCIALE, DUPĂ VALOAREA PROFITULUI ÎNREGISTRATCel mai puţin vizitate ţări din lume: Moldova, pe more | mai mult »

 

Bălți – orașul în care politica are miros

A fost un amestec insuportabil de mirosuri grele în orașul Bălți.  Pe de o parte, domina mirosul de carne coaptă de mistreț , trufe, icră neagră, așezate frumos pe masa lui Usatii, iar pe de altă parte, mirosea a gonoi, ,,așternut” peste tot orașul Bălți. Mirosul ăsta a intrat peste tot, în toţi şi în toate. Nu ştiu, nu-mi pot da seama cum a răbdat lumea până acum. A trăit in mizerie, pentru că cineva se ocupa de curăţenia creierelor, dar nu și a orașului. Cineva a dat cu sprayuri aromatizatoare care au stăpânit lumea, au fost îmbătaţi de mirosul concertelor şi artificiilor.

Până la urmă, orice spray se termină, fie el cât de mare și puternic, iar oamenii au inceput să ,,calce” pe realitate. S-au trezit într-un alt oraș, sumbru, mirositor, și trist. La primarie oamenii lui Usatii nu mai vroiau să lucreze, invocând greva foamei, drumurile nu erau curățate nici de gunoi, nemaivorbind deja de zăpadă.

La Moscova, totul era altfel: mese încărcate, fete frumoase, karaoke și distracții. Nu s-a mai putut așa de continuat. Lumea a început să vadă toate astea.

În primăvară se anunța referemdum pentru a evalua activitatea lui Usatii. Nu a trecut nici o lună de la anunțarea referendumului, că ,,eroul” nostru mirositor a anunțat că iși dă demisia.

Creierul său mic totuși a conștientizat faptul că lumea la referendum va vota 99% împotriva lui.

mai mult la :   https://vox.publika.md/politica/balti-orasul-care-politica-miros-530468.html

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: