Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova-Franta

Articole similare:TVR Moldova : Transferurile băneşti în favoarea persoanelor fizice au revenit la…Informatia.md : Autocar de pe ruta Chișinău-Zatoka, răsturnat: 3 morți și 12 rănițiAutocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. more | mai mult »

Autocar Bălți – Moscova

Efectuam rute regulate la Moscova in fiecare zi din Moldova si din Rusia!!! Plecare din Balti din Autogara Balti : 09:00 Ruta se efectueaza numai cu autocare mari confortabile de 50 Ruta more | mai mult »

Transfer gratuit între Aeroportul Chișinău – Bălți / Sîngerei / Sărătenii Vechi / Orhei

ompania aeriană Air Moldova aduce la cunoștință faptul că, autocarul care efectuează transferul între Aeroport şi orașul Bălți staționează și în alte 3 localități: Orhei, Sărătenii Vechi, Sîngerei. Acest proiect le permite more | mai mult »

Autocar Moldova – Franța

Articole similare:Suedia, un bun profesor pentru Moldova!Noi.md : În perioada 6-7 octombrie, cînd va fi sărbătorită Ziua Națională a…Autocar Moldova-Istanbul-AnkaraSONDAJ BOMBĂ. 51% din cetățenii R. Moldova vor UNIREA cu RomâniaTVR Moldova : more | mai mult »

Autocar Bălți – Italia

Transport BALTI – ITALIA! Fiecare DUMINICA 07:30 . Bălți-Milano-60 euro, Bălți-Padova-65 euro Restul orașelor-80 euro Plecarea din Balti -Gara Auto ora 07.30 ORAȘE din ITALIA-Udine, Trieste, Mestre, PADOVA, Vicenza, VERONA, Desenzano, Brescia, more | mai mult »

Autocar CHISINAU – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Bălți – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Articole similare:Va repeta Balabolul figura cu banii capsați la ziarul de partid și la alegerile…Un bărbat din Bălți transporta băuturi contrafăcute la Chișinău // VIDEOTremura jumate din Bălţi more | mai mult »

Gara Auto Bălți

Autogara Bălți se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 2, și activează din 1973. Până în vara anului 2006 a fost o întreprindere independentă. Apoi, s-a format Întreprinderea de Stat „Gările more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Articole similare:Noe Trans Transport Moldova – FrantaAIR Moldova relansează more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Autocar Moldova-Polonia

Articole similare:Transport Moldova – Elvetia10TV.md : VIDEO. Primarii unionişti din Republica Moldova au scandat ”UNIRE!” la…Autocar CHISINAU – MOSCOVAAutocar Moldova-Istanbul-AnkaraTrimite bani accesibil cu Smith&Smith din România în Republica MoldovaAutocar din Chişinău cu more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Articole similare:Transfera bani in Romania si Moldova cu Smith & SmithCetățean român cu domiciliul în or. Bălți, tentativă de trecere ilegală a frontiereiThe wines more | mai mult »

 

Bălţenii sunt nemulţumiţi de drumuri proaste, salubrizare necalitativă şi lipsa locurilor de muncă, conform unui sondaj

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Drumurile proaste, serviciile necalitative de salubrizare şi lipsa locurilor de muncă bine plătite sunt principalele probleme ale municipiului Bălţi, exprimate de orăşeni în cadrul unui sondaj iniţiat de Primăria localităţii, transmite MOLDPRES.

Sondajul este realizat pe pagina electronică oficială a Primăriei. Potrivit organizatorilor, acesta este necesar pentru întocmirea Planului de dezvoltare economică locală, în cadrul unui proiect susţinut de Uniunea Europeană. Chestionarul a fost lansat pe 15 ianuarie şi va fi desfășurat până la finele lunii februarie, însă presa locală a făcut publice primele rezultate ale acestuia.

Astfel, conform esp.md., drumurile proaste, serviciile necalitative de salubrizare şi lipsa locurilor de muncă bine plătite se află în topul problemelor enunțate de bălțeni. Mulţi respondenţi s-au arătat nemulţumiţi şi de condiţiile pentru odihnă şi agrement, aspectul blocurilor locative etc. Totodată, printre principalele impedimente în calea dezvoltării businessului local, bălţenii au numit corupţia şi lipsa accesului la finanţare.

În acelaşi timp, mulţi dintre orăşenii care au răspuns la sondaj au menţionat că sunt satisfăcuţi de infrastructura transportului, amenajarea parcurilor şi spaţiilor verzi, iluminarea stradală.

Printre principalele domenii care necesită a fi dezvoltate la Bălţi, respondenţii au enumerat – industria, tehnologiile informaţionale şi comerţul.

https://www.moldpres.md/news/2018/01/26/18000634

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: