Adevarul.md : O femeie din Bălţi, reţinută de CNA pentru organizarea eliberării permiselor de conducere

0
207
O femeie din Bălţi a fost reţinută de către ofiţerii şi procurorii anticorupţie, fiind bănuită că ar fi pretins şi primit bani pentru organizarea eliberării mai multor permise de conducere.
Este vorba despre documentarea a cel puţin două cazuri, în care bănuita ar fi pretins şi primit câte 500 de euro de la fiecare, sub pretextul că poate influenţa membrii Comisiei de examinare să evalueze pozitiv cunoştinţele şi să elibereze permisele de conducere de categoria „B”.
La scurt timp, femeia ar fi pretins încă câte 1.500 de lei pentru soluţionarea problemei. În după-amiza zilei joi, 22 martie, ofiţerii anticorupţie au efectuat percheziţii la domiciliul femeii, unde au găsit mai multe seturi de documente de şcolarizare, între care şi ale celor doi denunţători, fapt ce confirmă activitatea infracţională a acesteia. Ea a fost recunoscută în calitate de bănuit de comiterea infracţiunii prevăzute la art. 326 Cod penal – trafic de influenţă şi reţinută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, bănuita riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200.000 de lei.

Citeste mai mult: adev.ro/p61an9

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns